© Baykuş Haber

Canlı yayında sürpriz misafir

DEPREM BÖLGESİ ADIYAMAN’DA, ÇADIRDA YAYIN YAPAN BİR TELEVİZYON KANALININ CANLI YAYIN PROGRAMINA DALAN YAVRU KÖPEK, HEM İZLEYİCİLERİN HEM DE STÜDYODAKİ KONUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ.

Adıyaman'da deprem bölgesinde canlı yayın yapan Gözde TV çadırına giren sevimli bir yavru köpek, izleyicileri ve stüdyodaki konukları güldürdü. 6 Şubat depreminin ardından ağır hasar alan Adıyaman'da yayın yaptıkları binanın yıkılması nedeniyle çadırda yayın yapmaya başlayan Gözde TV, 'Sözün özü' programını yayınlarken yavru bir köpek ansızın çadıra girdi. Kimseye kendini belli etmeden stüdyoya giren yavru köpek, yayındaki konuklardan İz Yücedağ'ın ayakkabılarını kemirerek oyun oynamaya başladı. Köpeği tebessümle karşılayan konuk İz Yücedağ, daha sonra köpeği kucağına aldı. Yayın sırasında bir süre köpeği seven İz Yücedağ, daha sonra kameramanlardan köpeği almalarını istedi. Televizyon kanalının çalışanları tarafından beslenip bakılan köpek, kanalın maskotu haline geldi.

Gözde TV Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Akçal, yaşanan olayı şu şekilde anlattı: "Sözün özü programında hararetli bir tartışmanın ortasında stüdyoya minik bir misafir geldi. İz Yücedağ’ın önce ayakkabılarını kemirmeye başlamış, öyle olunca İz Hanım da onu hemen kucağına almaya başladı ve biraz sevdikten sonra dışarıya çıkarılması için kameraman arkadaşlarımız ona yardımcı oldu. Çadırda görev yapıyoruz, çadırda yayın yapıyoruz. Minik misafirimiz de bizimle birlikte sürekli yayına dahil oluyor. Haber bültenlerini sunarken, tartışma programlarında ve diğer programlarımızda konuklarımızın etrafında dolaşıyor. Bazen kediler de geliyor işin doğrusu ama kediler geldi, gitti, bu minik misafirimiz gitmiyor. Bizler de onunla birlikte bu çadırda yaşamaya devam ediyoruz."

Kanal spikerlerinden Şeyma Özçakmak ise "Sözün özü programında minik bir misafirimiz vardı. Bizleri oldukça mutlu etti. Beklenmedik bir misafirdi" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER