© Baykuş Haber

Çarpmamak için ani fren yaptı: 1 yaralı

AYDIN'IN EFELER İLÇESİNDE OTOMOBİLE ÇARPMAMAK İÇİN EFELER ŞEHİR İÇİ ÖZEL HALK OTOBÜSÜNÜN ANİ FREN YAPMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ YARALANDI.

Aydın'ın Efeler ilçesinde, şehir içi otobüsün bir otomobile çarpmamak için ani fren yapması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Adnan Menderes Mahallesi Denizli Bulvarı üzerinde saat 10.30 sıralarında gerçekleşti. 09 M 0222 plakalı Efeler Şehir İçi Özel Halk Otobüsü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü önündeki durağından çıkarken, 35 ACK 546 plakalı otomobile çarpmamak için ani bir fren yapmak zorunda kaldı. Bu ani manevra sırasında otobüs içerisinde bulunan bir kişi başını çarparak hafif şekilde yaralandı.

Kazayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Sağlık ekibi, yaralıyı ilk müdahaleyi yapmak üzere hastaneye sevk etti. Hastanede yapılan tedavi sonucu yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kazayı gören çevre sakinleri, durak konumunun tehlikeli olduğunu ifade ederek durağın daha güvenli bir yere taşınmasını talep ettiler. Özellikle tek yönlü olan Yahya Kemal Caddesi'ne dönüşlerde sık sık benzer kazaların yaşandığını ve durağın dönüşten sonraki daha uygun bir bölgeye taşınmasının gerektiğini belirttiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER