© Baykuş Haber

CarrefourSAnın öz markalı ürünlerine uluslararası mükemmelik ve lezzet ödülü

CARREFOURSA KATEGORİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI MURAT DİNÇER

CarrefourSA, öz markalı ürünleriyle prestijli bir organizasyondan ödüllerle döndü. Şirket, dünya çapında 4,500'den fazla üyesi bulunan Private Label Manufacturers Association (PLMA) tarafından düzenlenen "International Salute to Excellence Awards" yarışmasında Carrefour BIO Organik Elma&İncir&Vişne Meyve Suyu ve Carrefour BIO Organik Elma Sirkesi ürünleriyle 2 ödül kazandı.

CarrefourSA Kategori Genel Müdür Yardımcısı Murat Dinçer, öz markalı ürünlerine yapılan yatırımların devam edeceğini belirtti. Ayrıca, şirketin kalite güvence standartlarına uygun olarak tedarikçileri düzenli olarak denetlediğini ve eğitimlerle sürekli gelişimlerini sağladığını vurguladı. Şu anda 600'den fazla öz markalı ürün sunduklarını ve bu sayıyı yıl sonuna kadar 800'e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

CarrefourSA ayrıca Belçika merkezli Uluslararası Lezzet Enstitüsü tarafından da ödüller kazandı. Görmeden gerçekleştirilen tadımla yapılan değerlendirmede, Carrefour Susam Kaplamalı İç Antep Fıstığı, Carrefour Discount Cam Şişe Doğal Kaynak Suyu, Carrefour BIO Organik Elma Sirkesi, Carrefour BIO Organik Hindistan Cevizi Cipsi ve Carrefour BIO Organik İncir Ceviz Vişne ürünleri Lezzet Ödülü kazandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER