© Baykuş Haber

Çarşamba Yeşilırmak Şenlikleri başlıyor

ÇARŞAMBA BELEDİYE BAŞKANI HALİT DOĞAN

Çarşamba Belediyesi'nin düzenlediği "Geleneksel Yeşilırmak Şenlikleri," 24 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'de Abdullah Paşa Meydanı'nda coşkuyla başlayacak. Bu özel etkinlik kapsamında, ünlü sanatçılar Elif Buse Doğan ve Eypio sahneye çıkacak.

Yeşilırmak Şenlikleri'nin ilk gününde, 24 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.00'de Abdullah Paşa Meydanı'nda sahne alacak olan Elif Buse Doğan, hayranlarıyla buluşacak. Ardından, 25 Haziran Pazar akşamı saat 21.00'de aynı meydanda Eypio performansıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Şenliklerin bir diğer heyecanlı etkinliği ise 2 Temmuz Pazar günü saat 10.00'da Yeşilırmak Millet Bahçesi'nde gerçekleşecek olan Geleneksel Rahvan At Yarışları olacak. Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen yarışlar, 2023 federasyon kurallarına göre gerçekleşecek ve toplamda 189 bin TL ödül dağıtılacak. Rahvan At Yarışları, federasyon hakemleri gözetiminde gerçekleştirilecek.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Geleneksel Yeşilırmak Şenlikleri'ne tüm vatandaşları davet ederek, bu coşkulu etkinliğin keyfini birlikte çıkarmaya çağırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER