© Baykuş Haber

Çarşambada Elif Buse Doğan ve Eypio rüzgarı esecek

ÇARŞAMBA BELEDİYE BAŞKANI HALİT DOĞAN,

Samsun'un Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilecek olan "Geleneksel Yeşilırmak Şenlikleri" için geri sayım başladı. 24-25 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan bu özel etkinlik, müzik ve at yarışlarıyla dolu olacak.

Yeşilırmak Şenlikleri'nin kapsamında, 24 Haziran Cumartesi günü ünlü şarkıcı Elif Buse Doğan sahne alacak. Ardından 25 Haziran Pazar akşamı ise rap müziğin sevilen ismi Eypio hayranlarıyla buluşacak. Her iki konser de saat 21.00'de Abdullah Paşa Meydanı'nda gerçekleşecek.

Şenlikler sadece müzikle sınırlı kalmayacak. 25 Haziran Pazar günü saat 12.00'de Yeşilırmak Millet Bahçesi'nde Geleneksel Rahvan At Yarışları da düzenlenecek. Bu yarışlar, at severler için heyecanlı bir etkinlik olacak.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, bu etkinliklerle ilgili olarak şunları söyledi: "Yeşilırmak Şenliklerimiz ile bu yıl da vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Hemşehrilerimiz merakla şenlik takvimimizi bekliyordu. Biz de açıklamak için oldukça heyecanlıydık. Çarşamba'mız genç ve dinamik bir kent. Biz kentimiz için çalışırken üretim, istihdam, eğitim her alanda Çarşamba'mızda yeni yatırımlar kazandırma derdindeyiz. Ancak bunları yaparken hemşehrilerimizin nefes alacağı, günlük hayatın stresinden uzaklaşabileceği kültür sanat faaliyetlerini gerçekleştirme gayesindeyiz. Bu yılda Geleneksel Yeşilırmak Şenliklerimiz ile hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Sevilen isimler Elif Buse Doğan ve Eypio, Çarşambalı hemşehrilerimizle buluşacak. Hep birlikte şarkılara eşlik edeceğiz. Geleneksel Rahvan At Yarışlarımız için de heyecanlı bekleyişimiz sürüyor. Geçmiş yıllardaki gibi rekabet ve dostluk dolu bir yarış olacağına inanıyorum. Tüm hemşehrilerimizi Geleneksel Yeşilırmak Şenliklerimize bekliyoruz."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER