© Baykuş Haber

Çarşambaya 100 yıllık hizmetler

ÇARŞAMBA BELEDİYESİ İLÇEDE YAPTIĞI ÇALIŞMALAR İLE ÇARŞAMBA’YA 100 YILLIK HİZMETLER SAĞLADIĞINI BELİRTTİ. ALTYAPI ÇALIŞMALARI BİTEN ALANLARDA ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDERKEN ÖNCESİNDE KİLİT PARKE OLAN YOLLAR TRAFİK KONFORUNU ARTTIRMAK İÇİN ASFALT YOLA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR. YEŞİLIRMAK NEHRİ KENARINDAKİ ÇALIŞMALAR İLE IRMAK KENARI BİR KORDONA DÖNÜŞTÜRÜLDÜĞÜ İFADE EDİLDİ.

Çarşamba Belediyesi, ilçeye uzun yıllar hizmet verecek çalışmaları sürdürüyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üstyapı işlemleri devam ediyor. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, bu çalışmaları yerinde inceledi ve ilçeye uzun yıllar hizmet etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Batı Yakası'nda, Tarihi Köprü'nün altında bulunan yeni yürüyüş ve bisiklet yolunda çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Doğan, ayrıca yan tarafta sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Bu çalışmaların Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütüldüğünü belirten Doğan, şehir merkezindeki altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını ve sıra Yunus Emre ve Değirmenbaşı Caddeleri'ne geçtiklerini ifade etti. Doğan ayrıca, doğal gaz ihtiyaçlarının giderildiğini ve yer altına alınması gereken elektrik hatlarının da bu süreçte yer altına alındığını dile getirdi.

Çarşamba Belediye Başkanı, şehirdeki altyapı çalışmalarının büyük bir oranda tamamlandığını, artık ulaşım konforunu ve trafik akışını iyileştirmek için üstyapı çalışmalarına odaklandıklarını vurguladı.

Ayrıca, Batı Yakası'ndaki yürüyüş ve bisiklet yolunun ikinci etabının tamamlanmasıyla 700 metrelik bir yürüyüş ve bisiklet yolu hattının hizmete sunulacağını da belirtti. Bu yolun özellikle yaz aylarında ve her zaman vatandaşların keyifli zaman geçirebileceği bir alan olacağını söyledi.

Başkan Doğan, Çarşamba'nın uzun yıllar hizmet verecek çalışmalar kazandırmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER