© Baykuş Haber

Çaykur Rizespor, İlhan Palut ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

ÇAYKUR RİZESPOR, TEKNİK DİREKTÖR İLHAN PALUT İLE 1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Çaykur Rizespor, yeni Teknik Direktör olarak İlhan Palut ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Palut, Süper Lig'de başarılı olmak için büyük bir çaba göstereceklerini ifade etti. İmza töreni sırasında Çaykur Didi Stadyumu'nda taraftarlar tarafından coşkuyla karşılanan Palut, kulüp başkanı tarafından övgüyle selamlandı.

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı İbrahim Turgut, İlhan Palut'u takımın başına getirmekten dolayı memnuniyetini dile getirirken, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. "Birlikte ve aile olarak hareket edersek daha büyük başarılara imza atabiliriz" dedi.

İlhan Palut ise Rizespor'un potansiyelini harekete geçirerek Süper Lig'de özel bir takım haline getirmek istediklerini belirtti. Şehrin futbola olan tutkusunu ve kulübün saygın konumunu korumak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. "Rizespor'un istikrarlı bir yapıya kavuşması gerekiyor" diyen Palut, takımın daha özel ve saygın bir konuma gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

İlhan Palut'un imza töreninin ardından, teknik direktör olarak yeşil-mavili renklere bağlılığını resmi sözleşmeyle taçlandırıldı. Çaykur Rizespor, yeni teknik direktörleriyle başarılı bir Süper Lig sezonu geçirmeyi hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER