© Baykuş Haber

Cayrokopter de yaralanan Mustafa Sandalın eşi ve Pilot hastaneden taburcu oldu

MUĞLA'DA TÜRBÜLANSA GİREN CAYROKOPTER İNİŞ YAPMAK İSTERKEN DÜŞTÜ. KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI.YARALANAN PİLOT VE ÜNLÜ SANATÇI MUSTAFA SANDALIN EŞİ MELİS SANDAL HSTANEDEN TABURCU EDİLDİ.

Muğla'da yaşanan bir olayda cayrokopter adlı hava aracı, türbülansa yakalanarak iniş yapmak isterken düştü. Kazada, araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Olayın ardından yaralananlar, pilot ve şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal da hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tedavilerin ardından gece saatlerinde hastaneden taburcu edildi.

Kaza, dün akşam saatlerinde Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Sarnıç Mahallesi Akbük mevkisinde meydana geldi. Cayrokopteri kullanan pilot Sinan Yılmaz, türbülans nedeniyle iniş yapmaya çalışırken kontrolü kaybederek bir zeytin ağacına çarptı. Kazaya tanık olanlar, zeytin ağacının aracın tamamen yere düşmesini engellediğini belirtti.

Kaza sonucu pilot Sinan Yılmaz ile şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal yaralandı ve Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İyileşmelerinin ardından gece saatlerinde hastaneden taburcu edildikleri bildirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER