© Baykuş Haber

Çekmeköyde kontrolden çıkan cipin pastaneye daldığı anlar kameraya yansıdı

ÇEKMEKÖY’DE SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNÜ KAYBETTİĞİ LÜKS CİP BİR PASTANEYE DALDI.

Çekmeköy'de, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği lüks cip bir pastaneye çarptı, bu olay savaş alanına dönüştü. Kazada, pastanede bulunan 4 kişi ve cipin sürücüsü hafif yaralandı. Olay, güvenlik kamerasına da yansıdı.

Olay, Çekmeköy'ün Mimar Sinan Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi üzerinde saat 14.15 sularında gerçekleşti. İddialara göre Evrin Ergen adlı sürücü, park halindeyken lüks BMW marka cipin kontrolünü kaybetti. Cip, hızla yol kenarındaki pastaneye daldı. Kazada, pastanede müşteri bulunmaması muhtemel bir faciayı önlerken, cipin sürücüsü ve pastane çalışanları ufak yaralanmalarla kurtuldu. Cip, olay yerine gelen vinç yardımıyla pastaneden çıkartıldı. Pastanede ise büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Pastanenin işletmecisi Ensar Demirci, kazayı anlatırken, "Bir bayan müşterimiz park etmek için yanımıza geldi. Önce yavaşladı, sonra fren yerine gaza bastı ve buraya kaldırımı aşarak içeri girdi. Çalışan personelimiz de içerideydi, 4-5 kişi vardı. Tam vardiya başlamamıştı. Sadece ufak tefek sıyrıklarla kurtulduk. Kazadan 10-15 dakika önce burası tıklım tıklım doluydu. Buranın içi tamamen boşalmıştı. İçeride sadece iki müşteri vardı, onlar da ufak tefek sıyrıklarla atlattı" dedi.

Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, cipin kontrolünü kaybederek ani bir şekilde pastaneye daldığı görülüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER