© Baykuş Haber

Çekmeköy’de tadilat yapılan evde doğalgaz patlaması: 1 yaralı-1

Murat KORKMAZ/İSTANBUL, (DHA)-ÇEKMEKÖY’de tadilat yapılan evde henüz belirlenemeyen bir nedenle doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlama anında evde olan bir kişi yaralandı. Olay, 17.30 sıralarında Mehmet Akif Mahallesi, Sultan Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre içerisinde oturan kimsenin olmadığı 4 katlı binanın giriş katında tadilat yapıldığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlama anında dairede bulunan bir kişi yaralandı. Patlamanın ardından olay yerine, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. (DHA)

Çekmeköy'de tadilat çalışmaları sırasında bir evde meydana gelen doğalgaz patlaması, henüz belirlenemeyen bir nedenle gerçekleşti. Patlama anında evde bulunan bir kişi yaralandı.

Olay, Mehmet Akif Mahallesi, Sultan Sokak'ta meydana geldi ve saat 17.30 sularında meydana geldi. İçinde kimse bulunmayan 4 katlı bir binanın giriş katında tadilat çalışmaları devam ederken, doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlama sırasında dairede bulunan bir kişi yaralandı.

Patlamanın hemen ardından olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Detaylı inceleme ve soruşturma devam ediyor. (DHA)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER