© Baykuş Haber

Çelikray Turquality marka programı kapsamına alındı

ÇELİKOĞLU DEMİR ÇELİK FİRMASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI REMZİ ÖZÇELİK, TİCARET BAKANLIĞININ GLOBAL ÖLÇEKTE TÜRK MARKA BİLİNİRLİĞİNİ VE REKABET GÜCÜNÜ ARTIRMAK İÇİN BAŞLATTIĞI ‘TURQUALITY’ PROGRAMINDA ÇELİKRAY MARKASI İLE TURQUALİTY MARKA PROGRAMI KAPSAMINA ALINMALARIN HAKLI GURURUNU YAŞADIKLARINI SÖYLEDİ.

Türkiye'nin önde gelen asansör kılavuz rayı üreticisi olan Çelikoğlu Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş., "ÇELİKRAY" markası ile Türkiye'nin en prestijli marka programlarından biri olan "Turquality" marka programı kapsamına alındı. Çelikoğlu Demir Çelik'in Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Özçelik, bu gelişmenin büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Turquality Marka programının amacını açıklayan Özçelik, "Bu program, Türk marka bilinirliğini ve rekabet gücünü küresel ölçekte artırmayı hedefleyen Ticaret Bakanlığı tarafından başlatılan bir inisiyatiftir. Potansiyel markalaşma kapasitesine sahip olan firmaların uluslararası pazarda kendi markalarıyla daha güçlü bir konuma gelmelerini desteklemek amacıyla oluşturulan devlet destekli bir markalaşma programıdır. Çelikoğlu Demir Çelik, Çelikray markası ile asansör kılavuz rayı sektöründe Türkiye'de yüzde 70 pazar payına sahip bir liderdir ve aynı marka ile 50'den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır" dedi.

Özçelik ayrıca, "Çelikray" markası ile Turquality Marka programına başvurularının ardından uzun ve titiz bir hazırlık süreci ve denetimlerin sonucunda Ticaret Bakanlığı tarafından bu programa dahil edildiklerini belirtti. 4 yıl boyunca geçerli olacak desteklerden yararlanmaya başladıklarını vurguladı. Firmalarının marka bilincini ve farkındalığını artırarak yolculuklarına devam edeceklerini ve bu çalışmada emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ettiklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER