© Baykuş Haber

Çemişgezekte kasapların kıyma mesaisi

TUNCELİ’NİN ÇEMİŞGEZEK İLÇESİNDE KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA KURBANLARINI KESEN VATANDAŞLAR, KASAPLARDA ETLERİ KIYMA OLARAK DEĞERLENDİRİRKEN KASAPLARDA YOĞUNLUK OLUŞTU

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, Kurban Bayramı'nın son gününde kesilen kurbanların etlerini kıyma haline getirmek isteyen vatandaşlar, ilçedeki kasaplarda yoğunluk oluşturdu. Bu geleneksel uygulama, vatandaşların bayram coşkusunu bir araya getiriyor ve kasaplar da yoğun bir çalışma temposuna girmiş durumda. Tatil için memleketi Çemişgezek'e gelen Oğuz Dinçsoy, hemşerileri ve ailesiyle bayramı geçirmenin mutluluğunu yaşarken, kesilen kurbanların etlerini kıyma haline getirmek için kasaplara gittiklerini belirtti. Dinçsoy, ilçedeki kasapların bu süreçte yoğun çalıştığını ve bayram coşkusunu paylaştıklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER