© Baykuş Haber

Çevre bilincini vurguladılar

TREDAŞ ÇALIŞANLARI 5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ’NDE ATIK TOPLAMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Trakya Bölgesi'nde yaklaşık 2 milyon kişiye elektrik sağlarken aynı zamanda topluma ve çevreye katkıda bulunan sosyal sorumluluk projelerine de odaklanıyor. Bu kapsamda, TREDAŞ çalışanları 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde çevre temizliği etkinliği düzenledi.

Dünya Çevre Günü, her yıl 5 Haziran'da kutlanarak toplumun çevre konusunda farkındalık kazanmasını ve temiz bir çevre için çaba sarf eden bireylerin teşvik edilmesini amaçlıyor. TREDAŞ çalışanları, özellikle evsel atıkların doğaya, hayvanlara ve insanlara verdiği zararlara dikkat çekmek amacıyla Kumbağ mahallesinde bulunan Tekirdağ'ın turizm merkezlerinden biri olan Kumbağ Plajı'nda atık toplama etkinliği düzenledi.

Etkinlik sırasında TREDAŞ çalışanları, atık toplamanın yanı sıra geri dönüşüme yönlendirilebilecek malzemeleri de ayrıştırarak çevre koruma bilincine katkı sağladılar. Etkinlik, çevre temizliğinin ve atıkların doğru bir şekilde geri dönüşüme kazandırılmasının önemini vurgularken, çevre bilincinin artırılmasına katkıda bulundu.

TREDAŞ, 2020 yılında "Sıfır Atık" belgesi alarak çevre bilincinin oluşturulması için çeşitli projeleri hayata geçiriyor ve bu alandaki farkındalığı artırmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER