© Baykuş Haber

Çevre duyarlılığına resim, şiirler ve kompozisyonlarla dikkat çektiler

ÇANKIRI'DA ÇEVRE HAFTASI ÇERÇEVESİNDE DÜZENLENEN RESİM, ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Çankırı'da, Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. "Temiz bir dünya için denizlerimizi temiz tutalım" temasıyla gerçekleştirilen yarışma, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında büyük ilgi gördü.

Yarışma sonuçlarının açıklandığı ödül töreni, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Selim Boyraz, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, Şube Müdürü Duygu Hamlı ve Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu Müdürü Nadir Kayaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Bu etkinlikler, çevre bilincini artırmak ve gençler arasında çevre konusunda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenmiştir. Ödüllendirilen öğrenciler, bu tür etkinliklerle çevre koruma ve sürdürülebilirlik konularına daha fazla ilgi duyarak geleceğin çevre bilincine katkı sağlamaya devam edeceklerdir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER