© Baykuş Haber

Ceyhan Fen Lisesindeki anasınıfı ilk mezunlarını verdi

ECZACI BAHATTİN-SEVİNÇ ERDİNÇ FEN LİSESİ ANASINIFI İLK MEZUNLARINI VERDİ.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde bulunan Eczacı Bahattin-Sevinç Erdinç Fen Lisesi, kurulan anasınıfından ilk mezunlarını heyecanla uğurladı. 2022-2023 eğitim öğretim yılında faaliyete geçen anasınıfı, mezuniyet balosuyla bu mutlu günlerini kutladı. "Bilge Kaşifler" olarak adlandırılan anasınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleriyle birlikte başarıyla mezun olmanın sevincini bir restoranda düzenlenen mezuniyet balosunda yaşadı.

Anasınıfı Öğretmeni Burcu Kuru, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek, mezuniyet anısına hediyeler takdim etti. Okul Müdürü Mesut Gül ise Ceyhan Fen Lisesi olarak güzel bir yılı geride bıraktıklarını ve bu anasınıfından ilk mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, hayırsever vatandaşlara ve kurum müdürlerine teşekkür etti.

Mezuniyet belgeleri ve hediyelerin dağıtılmasının ardından öğrencilerin gösterileri büyük bir coşkuyla sahnelendi. Mezuniyet balosu, hatıra fotoğrafları çekilmesiyle son buldu. Bu özel günde mezun olan tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER