© Baykuş Haber

Chelseade Pochettino dönemi

İNGİLTERE PREMİER LİG EKİBİ CHELSEA, TEKNİK DİREKTÖRLÜK GÖREVİNE ARJANTİNLİ ÇALIŞTIRICI MAURİCİO POCHETTİNO'NUN GETİRİLDİĞİNİ AÇIKLADI.

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea, yeni teknik direktör olarak Arjantinli çalıştırıcı Mauricio Pochettino'yu göreve getirdiğini resmi olarak açıkladı.

Premier Lig'de bu sezon istenilen başarıyı elde edemeyen Chelsea, yeni sezonda takımı Pochettino'nun yöneteceğini duyurdu. Kulüp, resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, "Chelsea Futbol Kulübü, Mauricio Pochettino'yu kulübün yeni antrenörü olarak duyurmaktan mutluluk duyar" ifadelerini kullandı.

Sezona Thomas Tuchel ile başlayan Chelsea, kötü sonuçların ardından Alman teknik direktörle yollarını ayırarak takımın başına Graham Potter'ı getirmişti. Ancak Potter'ın da istenilen başarıyı getirememesi üzerine Frank Lampard göreve gelmişti. Lampard yönetiminde geçen sezonu tamamlayan Chelsea, yeni sezonda Pochettino'yu teknik direktörlük koltuğuna oturttu.

51 yaşındaki Pochettino, kariyeri boyunca İngiltere, İspanya ve Fransa'da teknik direktörlük yapmıştır. Son olarak Paris Saint-Germain'i çalıştıran Pochettino, bu kulüp ile Ligue 1 ve Fransa Kupası şampiyonlukları yaşamıştır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER