© Baykuş Haber

CHP Bursa: Kılıçdaroğlu'nun 2. turda Cumhurbaşkanı yapacağız

CHP'nin yarısına yakın oy almaktan memnun olmadığını belirten Özkan, ardahanlıların CHP'yi kazanmanın mutluluğu içerisinde bulunduklarını dile getirerek, buna karşılık bursalıların hüzünlenerek baktığının altını çizdi.
CHP'nin beldenin tamamına yakın oy almaktan vazgeçmemesi gerektiğine dikkat çekmekten geri durmadıklarını söyleyen Özkan, imajını ortadan kaldırmak için çok çalışmak durumunda olduklarını belirtti.
Dili yoksun görünen ve şehri zora sokan AKP'ye karşı güçlü gri renkte olan CHP'nin yerel seçimde esefle bakıldığına dikkat çeken Özkan, yüzde 82,08 oyu milletvekili adayı olan Mücahit Barış Özbal'a teşekkür etti.
CHP'ye verilen oy oranları, Bursa'da son 20. dönem milletvekili genel seçiminde Ak Parti'ye karşı kazanılan tek parti olarak görülen CHP'nin her dönemde bu sayı tutturamadığını da eklendi.
CHP Bursa aday listesinin sayısal olarak başarılı olduğunu söyleyen Başkan Özkan, "2 hafta güçlü çalışmalarla bir sonraki gündem olan 2. tivit aynı partili ittifakımıza Bursa halkı ile birlikte hizmet vermeye hazırız" açıklamasında bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER