© Baykuş Haber

CHP: “Cumhurbaşkanlığı seçimi siyasi tarihimizin en eşitsiz koşullarında gerçekleşmiştir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi toplantısının sonrasında yayımlanan açıklamada, geçmiş Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlere dair önemli bir değerlendirme yapıldı. Açıklamada, "Cumhurbaşkanlığı seçimi, siyasi tarihimizin en eşitsiz koşullarında gerçekleşmiştir" ifadesi kullanıldı ve Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın çeşitli çirkin yöntemlere başvurduğu belirtildi. Partinin seçim sonuçlarını detaylı bir şekilde değerlendirdiği ve özeleştirilerin samimiyetle dikkate alınacağı vurgulandı.

Açıklamada ayrıca, seçim sonuçlarının titizlikle incelendiği ve Kurultay takviminin düzenlenmesine yönelik çalışmalara başlandığı ifade edildi. Parti içi demokrasiye uygun bir Kurultay sürecinin sağlanması için gerekli hazırlıkların yapılacağı ve alınacak kararların yeni Merkez Yönetim Kurulu tarafından duyurulacağı belirtildi.

Son olarak, CHP'nin ekonomik krizle mücadele ve demokrasi, özgürlük, adalet, ve refah için çalışmalarına devam edeceği vurgulandı ve partinin Türkiye'nin eşitlik ve özgürlük temelinde büyüyen iradesini desteklemeye devam edeceği ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER