© Baykuş Haber

CHP’li Öztrak: Adalet yürüyüşü ile başlayan değişim sürmelidir

Rukiye MEYVECİ/ANKARA, (DHA)- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, ”Hatalarımızı düzelterek, eksiklerimizi gidererek, yenilenerek ayağa kalkmamız gerekiyor. Bu mücadele vazgeçilecek bir mücadele değil. Adalet yürüyüşüyle başlayan bu büyük değişim, mutlaka sürmelidir, sürecek ve nihayetinde başarıya ulaşacaktır” dedi.

Faik Öztrak, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü olarak partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Öztrak, Türkiye'deki maaş durumuyla ilgili bir kanun teklifinin meclise sunulduğunu belirterek, emeklilere ne verileceği konusunda belirsizlik olduğunu ifade etti. Emeklilerin durumunu değerlendirirken, en düşük memur maaşının artırılmasının ardından döviz kurlarındaki değişikliği vurguladı.

Ayrıca Mısır ile diplomatik ilişkilerin yeniden başlamasına da değinen Öztrak, bu durumu eleştirdi ve Türkiye'nin bölgesel ilişkilerini ele aldı. Seçim sürecinin devam ettiğini ve önümüzdeki yerel seçimlere odaklanılması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Adalet Yürüyüşü ile başlayan değişimin sürmesi gerektiğini ve bu mücadelenin vazgeçilmez olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER