© Baykuş Haber

CHPnin yeni MYKsından karar: “Milletvekili adayları ön seçimle seçilecek”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin ortak kararıyla milletvekili adaylarının artık ön seçimle belirleneceğini açıkladı.

Eren Erdem, CHP'nin genel merkezinde düzenlenen bir basın toplantısında bu kararı duyurdu. Erdem, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve MYK üyelerinin bu kararı ortak bir mutabakatla aldığını belirterek, "MYK'mızın ilk önemli kararlarından biri budur. Parti sözcümüzün dün açıklamış olduğu tüzük değişikliğinin kapsamında yer alan maddelerden biri de bu olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi emektarlarının bunu heyecanla beklediğini biliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerine hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Ayrıca, sosyal medyada kendilerine yönelik eleştirileri dikkatle incelediklerini ve herkesin fikir ve düşünce özgürlüğünün teminatı olduklarını vurguladı. Erdem, "Önümüzdeki yerel seçimlerde ciddi başarıları elde edebilmek için bütün eleştirileri dikkatle masaya yatıracağız" şeklinde açıklamalarda bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER