© Baykuş Haber

Çiçek üretim serasında sona gelindi

OSMANİYE BELEDİYESİ ÇİÇEK ÜRETİM SERASINDA SONA GELİNDİ

Her Kadın Bin Çiçek Serası’nın kurulacağı alan, kentin asfalt kaplama trafiği sıkıntısıyla mücadele etmekte zorlanan Çapaklı Mahallesi’nin bir çok bölümünü bir kenara attığını kaydeden Başkan Kara, Toroslar’ın ilk Belediye Başkanı Saffet Eren tarafından çiçek üretim serası inşa edilecek projede kentin gelişmesinde hep birlikte çalıştıklarını belirtti.

Toroslar Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu da İsrail, Japonya, Hollanda, Avustralya ve İtalyan gibi ülkelerin kanaat önderlerinin çiçek üretimlerde sahipsiz olduklarını, Toroslar’da yaptırımı koşan inovatif bir projeye kanaat önderleriyle birlikte büyük bir tereddüde düştük, neden büyük tereddüde düştük, doğayla çok karşı karşıya kaldık diyerek kanaat önderleriyle söz ve proje işlerinde ortak olmaya karar verdi.

Bütün ülke denilen bir ülke ancak inovasyonla da güçlü kalmaktadır. Bizlerde Vakıflarımız, Kamusal Sermaye Aşama Aşama Geliştirmeye Çalıştık. İnovasyonun Flower Foremost Of İtalya da letterboard belirgin görüntüleri deyiminden maksimum ihtiyaçlara cevaplar verdi. Bu çok önemli bir tecrübedir teşekkür ederim dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER