© Baykuş Haber

Çiftçi Kupasının başlama vuruşunu Başkan Böcek yaptı

DEMRE ZİRAAT ODASI TARAFINDAN 2’NCİSİ DÜZENLENEN ÇİFTÇİ KUPASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTİN BÖCEK, 24 TAKIM VE 504 SPORCUNUN KATILIM SAĞLADIĞI TURNUVANIN BAŞLAMA VURUŞUNU YAPARAK TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ.

Demre Ziraat Odası tarafından düzenlenen ikinci Çiftçi Kupası Futbol Turnuvası heyecanı başladı. Turnuvanın açılışına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek katıldı ve 24 takım ile 504 sporcunun katıldığı bu etkinlik için başlama vuruşunu yaptı.

Turnuvanın açılışında eski futbolcular Yusuf Şimşek ve Ümit Karan gibi ünlü isimlerin de yer aldığı ünlüler takımı maçı gerçekleşti. Başkan Muhittin Böcek, etkinliğin başlama vuruşunu yaparak turnuvaya resmi bir başlangıç sundu.

Turnuvanın başarılı bir şekilde geçmesini dileyen Başkan Muhittin Böcek, etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Geçen yılın şampiyonu olan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin takımına başarılar diledi. Ayrıca, Demre Ziraat Odası'na ait 10 dönümlük arazide bir mesire alanı inşa edilmesi sözü vererek Demre'ye daha fazla spor ve eğlence alanı kazandırılacağının müjdesini verdi. Başkan Böcek, organizasyona emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek tüm sporculara başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER