© Baykuş Haber

Çiftlik Caddesinin aydınlatması tamamlandı

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ÇİFTLİK(İSTİKLAL) CADDESİ’NDE YÜRÜTÜLEN AYDINLATMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiftlik(İstiklal) Caddesi’nde yürütülen aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Şehrimiz genelinde aydınlatma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çiftlik Caddemiz yeni yüzüyle artık daha güzel. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.


Samsun Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde aydınlatma çalışmalarını sürdürüyor. Şehrin hafızasını yansıtan mekanların korunmasını ve geliştirilmesini önemseyen Büyükşehir Belediyesi, başlattığı çalışmalarla Çiftlik Caddesi’ni de hem gece hem de gündüz daha güzel bir görünüme kavuşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın talimatıyla başlatılan aydınlatma çalışmaları ile 100. Yıl Bulvarı ile 19 Mayıs Bulvarı’nın kesişim noktasındaki Kilise mevkisinde bulunan alt geçidin ardından Çiftlik Caddesi’ndeki aydınlatma çalışmaları da tamamlandı.


Çiftlik Caddesi’nin aydınlatma çalışmaları kapsamında cadde ve kaldırımlar yeni tip, yüksek verimli ve düşük enerji tüketimli ledli aydınlatma armatürleri ve dekoratif aydınlatma direkleriyle donatıldı. Düzenlemeler, aydınlatmalara ilave yapılırken toplam enerji tüketiminde artış olmayacak şekilde yapıldı. Aydınlatma ürünleri seçilirken caddenin gündüz görünümüne de renk katması hedeflendi. Yıldız motifli gövdesi ve kaideli ürünler caddeye daha şık bir hava kattı.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Şehrimiz genelinde aydınlatma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin de bu yönde büyük bir beklentisi vardı. Bir yandan da bu beklentiyi karşılamış oluyoruz. 100. Yıl Bulvarı ile 19 Mayıs Bulvarı’nın kesişim noktasındaki kilise mevkisinde bulunan alt geçitteki aydınlatma çalışmalarımızın ardından Çiftlik Caddemizdeki çalışmalarımızı da tamamladık. Hemşehrilerimizden gelen dönüşler de bu noktada bizleri çok mutlu ediyor. Yaptığımız çalışmalarla şehrimizin güzelliğine güzellik katmaya devam ediyoruz. Çok özel ve güzel bir şehirde yaşıyoruz. Şehrimizin aydınlatılması noktasında var olan eksiklikleri de tek tek gideriyoruz. Aydınlatma çalışmalarını yaparken de enerji verimliliği noktasında da azami hassasiyet gösteriyoruz. Çiftlik Caddemiz yeni yüzüyle artık daha güzel. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER