© Baykuş Haber

Çiftlikköyün sultanları transfere nokta koydu

2023-24 SEZONUNDA TÜRKİYE KADINLAR VOLEYBOL 2.LİGİ’NDE PLAY-OFF HEDEFİYLE KADROSUNU OLUŞTURAN ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESPOR KADIN VOLEYBOL TAKIMI, U-21 MİLLİ TAKIM SMAÇÖRÜ MEHTAP ÖZTUNALI’NIN ARDINDAN BİR DİĞER GENÇ İSMİ DAHA KADROSUNA KATTI.

2023-24 sezonuna iddialı bir şekilde hazırlanan Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Play-Off hedefini güçlendirmek için kadrosunu şekillendiriyor. U-21 Milli Takım Smaçörü Mehtap Öztunalı'nın ardından, genç yeteneklerden birini daha kadroya katarak transfer çalışmalarını tamamladı.

17 yaşındaki smaçör Livanur Kılıç'la anlaşan Kırmızı-siyahlılar, yeni sezon öncesi kadro oluşturma sürecini noktaladı. 2006 doğumlu genç yetenek Livanur Kılıç, Kuzeyboru II ve Seyhan Belediyespor deneyimlerinin ardından Çiftlikköy Belediyespor'a transfer oldu.

Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, yeni sezon öncesinde yapılan transferlerle takımın ihtiyaçlarını karşıladıklarını ve hedeflerinin üst sıralarda yer almak ve Play-Off'a katılmak olduğunu ifade etti. Başkanları Ali Murat Silpagar'a da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER