© Baykuş Haber

Cinayet anı kameraya yansıdı: Yanına yaklaşıp bıçakladı

BURSA'DA YOLDA YÜRÜRKEN BIÇAKLA SALDIRIYA UĞRAYAN KİŞİ KIRAATHANEYE SIĞINDI. ARBEDEDE BIÇAK DARBESİ KALBİNE GELEN 3 ÇOCUK BABASI ADAM HASTANEDE HAYATINI KAYBEDERKEN, BIÇAKLANMA ANI GÜVENLİK KAMERASINA ANBEAN YANSIDI.

Bursa'da bir kişinin yolda yürürken bıçakla saldırıya uğraması sonucu kıraathaneye sığındığı anlar kameralara yansıdı. Bu üzücü olayda 3 çocuk babası Nazım Kahraman, hastanede yaşamını yitirdi. Olay, Millet Mahallesi Millet Caddesi'nde meydana geldi. Nazım Kahraman, bankadan para çektiği sırada saldırgan tarafından arkadan bıçaklandı. Hemen karşılık veren Kahraman, kıraathaneye kaçarken saldırgan olay yerinden kaçtı. Kıraathanedeki diğer insanlar, durumu kontrol altına aldı. Ancak Kahraman'ın aldığı bıçak darbesi ciddiydi ve kanlar içinde yere yığıldı. Olayı görenler hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, Nazım Kahraman'ı ambulansla hastaneye kaldırdı. Ne yazık ki Kahraman, hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Polis, şüpheliyi bir parkta gözaltına aldı ve olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Bu üzücü olay, güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER