© Baykuş Haber

Cinayet dedektifleri 550 saatlik kamera kaydını inceledi, bebek cesedini çöpe atan kadını yakaladı

KAYSERİ'DE POLİS EKİPLERİ ÇÖP KONTEYNERİNDE BEBEK CESEDİ BULUNMASIYLA İLGİLİ YAPTIĞI ÇALIŞMALARDA 550 SAATLİK GÜVENLİK KAMERA KAYDINI İNCELEYEREK ŞÜPHELİ KADINI BULDU. VİCDANSIZ KADINI, OLAYDAN 15 GÜN ÖNCE KARNI ŞİŞ BİR ŞEKİLDE MARKETE GİRDİĞİ, OLAYIN ARDINDAN DA AYNI MARKETE KARNININ ŞİŞLİĞİ İNMİŞ BİR ŞEKİLDE GİRMESİ VE YANINDA BEBEK OLMAMASI ELE VERDİ.

Kayseri'de çöp konteynerinde bulunan bebek cesedi olayıyla ilgili polis ekipleri, 550 saatlik güvenlik kamera kaydını inceleyerek şüpheli kadını tespit etti. İncelenen kayıtlarda, kadının olaydan 15 gün önce hamile olarak bir markete girdiği, ancak olayın ardından aynı markete karnının şişliğinin inmiş bir şekilde girdiği ve yanında bebek olmadığı görüldü. Bu durum şüpheli kadının kimliğini ele verdi.

Geçtiğimiz salı günü Melikgazi ilçesine bağlı Selçuklu Mahallesi Alagöz Geçidi'nde bulunan çöp konteynerinde yeni doğmuş erkek bebek cesedi bulunmuştu. Olayın ardından Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlatmış, ancak sonuç alamamıştı.

Polis, kamera kayıtları ve fiziki çalışmalar sonucunda mahallede ikamet eden bir kadının kimliğini tespit etti. Şüpheli kadın İ.C. (32), polis tarafından gözaltına alındı ve emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf etti. İ.C., 10 ay önce sosyal medyada tanıştığı bir kişiden hamile kaldığını ve evde ölü olarak doğan bebeğini çöp konteynerine attığını ifade etti.

İ.C. adliyeye sevk edildikten sonra "kasten adam öldürme" suçundan tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER