© Baykuş Haber

Cinayet şüphelileri çelik yelekle adliyeye sevk edildi

BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİNDE MEYDANA GELEN SİLAHLI KAVGADA ENGİN YILMAZ(35)'I BAŞINDAN TABANCAYLA VURARAK ÖLDÜREN DAYISI HAYRULLAH A. VE 3 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde gerçekleşen acı olay, Engin Yılmaz'ın başından vurulması sonucu yaşanan silahlı kavga ile gelişti. Olayın faili olarak gösterilen dayı Hayrullah A. ile birlikte diğer 3 şüpheli, adli makamlara sevk edildi.

Bu üzücü olay, dün saat 13.00 civarında Hocaköy mahallesinde bulunan ormanlık bir alanda meydana geldi. Hayrullah A. (41) adındaki dayı, yeğeni Engin Yılmaz (35) ile birlikte Mehmet E. (34) ve Serkan E. (33) adındaki diğer akrabalarıyla birlikte 16 AYT 715 plakalı araçla olay yerine geldi. Aralarında, alacak-verecek konusu yüzünden başlayan bir tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Dayı, öfkeli bir şekilde tabancasını çekti ve yeğeni Engin Yılmaz'a ateş etti. Engin Yılmaz, başına isabet eden 3 kurşunla yaşamını yitirdi.

Olayın ardından cinayet zanlısı dayı Hayrullah A., Serdar E.'yi (36) telefonla arayarak olay yerinden kaçmalarını istedi. Serdar E., 16 ALU 345 plakalı araçla gelerek Hayrullah A. ve kardeşleri Mehmet E. ile Serkan E.'yi alıp olay yerinden kaçtı.

Polis ekipleri, olaydan yaklaşık bir saat sonra çevre yolunda şüpheli aracı fark etti. Ancak araç, dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. 1 kilometrelik bir kovalamacanın ardından polis ekipleri aracı durdurdu. Araçta bulunan sürücü Serdar E., gözaltına alındı.

Diğer şüpheliler Hayrullah A., Mehmet E. ve Serkan E., ormanlık bir alanda JASAD ve jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Engin Yılmaz'ın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Jandarma komutanlığındaki sorgulamaları tamamlanan 4 şüpheli, çelik yelek giydirilerek adli makamlara sevk edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER