© Baykuş Haber

Cinsel istismar iddiasıyla darbedildi, hastanede öldü

ANKARA, (DHA)- ANKARA’nın Sincan ilçesinde, cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen çocuğun babası ve eniştesi tarafından darbedilen Fatih S. (25), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sincan ilçesinde yaşanan üzücü olay sonrasında Fatih S. adlı kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili haber aşağıdaki gibi özgünleştirilebilir:

Ankara'nın Sincan ilçesinde, cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen çocuğun babası ve eniştesi tarafından darbedilen Fatih S. (25), hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti. Olay, 9 Eylül akşamı saat 19.30 sularında meydana geldi. İddialara göre Fatih S., yaşları küçük bir çocuğa cinsel istismarda bulundu. Bu vahim olayın ardından Fatih S., çocuğun babası ve eniştesi tarafından şiddete maruz kaldı. Polis ekipleri, olayın ihbarı üzerine hemen harekete geçti ve Fatih S. ile kavgaya karışan 5 kişiyi gözaltına aldı. Ancak Fatih S. gözaltına alınmadan önce alınan doktor raporu, kafasında ve kollarında kesikler olduğunu gösterdi. Fatih S., polis merkezinde rahatsızlanınca acilen hastaneye sevk edildi. Ne yazık ki, Fatih S. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Bu acı olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3 kişi ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER