© Baykuş Haber

Claudia Cuic, Melikgazi Kayseride

MELİKGAZİ KAYSERİ BASKETBOL ROMANYALI OYUNCU CLAUDİA MONİCA CUİC’U KADROSUNA KATTI.

Melikgazi Kayseri Basketbol, yeni sezon öncesinde ilk yabancı transferini gerçekleştirdi ve Romanyalı oyuncu Claudia Monica Cuic'i kadrosuna kattı. ING Kadınlar Basketbol Süper Lig'i ekiplerinden Melikgazi Kayseri Basketbol, 2023-2024 sezonunda başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor ve bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

1989 doğumlu Romanyalı oyuncu Claudia Monica Cuic, yakın bir zamanda Kayseri'ye gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak. Daha önce Türkiye'de BOTAŞ, Galatasaray, Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Bursa Uludağ Basketbol gibi takımlarda başarılı performanslar sergileyen Cuic, 2023-2024 sezonunda Melikgazi Kayseri Basketbol formasını terletecek.

Claudia Cuic'in transferi, Melikgazi Kayseri Basketbol'un Ayşegül Günay Aladağ, Merve Arı, Damla Gezgin, Nazlı Bircan Gökdemir ve Fatmanur Karakaş gibi önemli isimleri kadrosuna katmasının ardından gerçekleşti. Yeni sezon için takımın kadrosunu güçlendirmesi, takımın başarılı bir sezon geçirmesi için umut vaat ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER