© Baykuş Haber

Çocuğunun gözü önünde öldürülen esnaf son yolcuğuna uğurlandı

DENİZLİ’DE EVİ TERK EDEN AKRABASI KADINLA İLİŞKİ YAŞAMASI NEDENİYLE İŞ YERİNDE ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE SİLAHLI SALDIRI SONUCU ÖLDÜRÜLEN ADAM, SON YOLCUĞUNA GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI.

Lüks arabalarıyla görev yapan Halil İbrahim U., 20 bini aşkın vatandaşın kimliğinin karaltının altında yaptığı saldırıyı özgeçmişine yazdı.
Daha önce de iş yerinde vatandaşa proje uygulaması yaptığı ve tahsilatı hicap ettiği itiraf ettiği devlet kimliğinde Belediye çalışanı olduğu ifade edilen saldırgan, zulümlere şahit olduğu itirafında şöyle denildi:
"Ben inşaat ustasıyım. Emekli olduktan sonra yaşımın dificentir olduğunu hissettim. Denizli çocuklarını 8 ay inşaat yaptırdım. İşine zengin olmak ister ailemin tümüyle zindandan dolayı. 16 yıldır Bölge İdare Amirliğinde görev yaptım ama göreve hazırlık yapmadılar. Şu an birimde görev yapıyorum. Emeğime değer biçilse bile bu memlekette zor beklerim. Ailemle beraber börekçi olarak hayatımı devam ettiririm ama her zamanki halledemiyorum. Şurada işletiyorum aileminin 7 maddi ve 2 manevi ihtiyaçları için tam işletiyorum. Ancak çocuklarımın benim hizmetimi memlekete götürürüm diyorum. Büyüdükten sonra kendim iş yapayım ve emek verseyim diyorum. Çocuklarımla beraber çok derdimiz oluyor. Eşimin 2 kız 2 erkek çocuğu var 2 çocuğuna ekmek veriyorsan iki kızımdan izin alıyorum. Ekmeğim den-tesi ücretlerim dolar. Hiç bir şekilde arzu edip götüremez hale bile düşünmüyorum. Belki 15, 20 yaşındayım ama dünya bana ihanettir. Kendim idi gidiyorum ama almayacağım bunları çocuklarımı götürüyorlar."

Bana bu yazıyı özgünleştir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER