© Baykuş Haber

Çocuk Korosunun konseri beğeni topladı

KÖRFEZ BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU’NUN KONSERİ DİNLEYENLERİ MEST ETTİ. TÜTÜNÇİFTLİK KÜLTÜR MERKEZİ’Nİ DOLDURAN KÖRFEZLİLER, KORO ÜYELERİNİ UZUN SÜRE ALKIŞLADI.

Körfez Belediyesi Çocuk Korosu'nun muhteşem konseri, Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde büyük bir izleyici kitlesini büyüledi. Salon tıklım tıklım dolu olurken, Körfez sakinleri koro üyelerini uzun süre ayakta alkışladılar. Konserin izleyicileri arasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de yer alarak bu güzel etkinliği coşkuyla takip etti. Konser boyunca salonun tamamını dolduran minik koristler, "Benimle Oynar mısın", "Horuzumu Kaçırdılar", "Bim Bam Bom", "Neler Oluyor Hayatta", "Barışı Bekliyoruz" gibi sevilen şarkıları büyük bir ustalıkla seslendirdi. Hem solo performanslar hem de koro halindeki performanslarıyla minikler, izleyicileri tarafından uzun süre ayakta alkışlandılar.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, konser sonrasında şef Hülya Eker, müzisyenler ve koronun üyelerini tebrik ederek, "Gerçekten harika bir akşam oldu. Hepinizi tebrik ediyorum" dedi. Başkan Söğüt, kültür ve sanat etkinliklerinin devam edeceğini, yaz boyunca da çocuklar için hazırladıkları programların olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER