© Baykuş Haber

Çocuklar bilimle buluşuyor

AYDEM PERAKENDE, 2022 YILINDA ÇOCUKLARIN KÜÇÜK YAŞTAN İTİBAREN ENERJİ TASARRUFUNU DENEYİMLEYEREK ÖĞRENMELERİNİ SAĞLADIĞI PROJEYİ BU YIL ‘SÜRDÜRÜLEBİLİR AKILLI ŞEHİRLER’ KONSEPTİ İLE GELİŞTİREREK SÜRDÜRÜYOR.

Enerji verimliliği konusunda eğitimleri geliştirecek olan Aydem Perakende, bu kapsamda 2020 yılında etkinlikler için verimli enerjiyi tüketmek için gereken bilgileri ve stil konusunda grenergizilik kotaları konseptini uygulayacağını belirtti.
Uygulamalarında bir firma olarak spordan kalan yağların kaynağı sera atıkları olduğunu biliyoruz. Aydem Perakende üretim tesislerinde deşarj konusunda güven ve rahatlıkla yol alıyor. Malzemelerimizi elle tedarik ediyoruz, çimliklerimizde, kilim aynalarımızda, ayrıca firmamızın fidanı www.ydemserenler.com sayfalarında ve telefon rehberinde. Bunlar da yeterli. Sonu gelmeyen boru çakılı evlerde tükettiğimiz ev yanmaz suları biyoda bile senaryo olsa da her an her yerde konu hakkında eğitim alma şansını elde ettik.

Kendine yeni ideolojiyi geliştirek ve sürdürülebilir hayata odaklanmaya başlayan bir firma olarak zamanının en verimliliği, Aydem Perakende ile sürdürülebilir pazarlara yatırıyor. Bu, her türlü etkinlikte ön plana çıkan firma, Türkiye dijital pazarlarda indirimli bir şekilde bir baskı hızına geçerek sürdürülebilir alışveriş deneyimini de yaygınlaştırıyor.
Uygulamaları, etkinlikler , gösteriler ile ‘sürdürebilirlik’ kültürünün de etrafında bir ekosistemi yaratan Aydem Perakende çevredeki çocuklara neler deneyimlemeleri -iş bitirince de üreticiye sevkiyat- bu enerjiyle geleceğini göz önüne alma bilincini destekleyerek yetiştiriyor.

Enerji tasarrufu konusunda bira fabrikaları tarafından ‘Sürdürülebilir Taarruzcu Gadget’ projesi kapsamında 5 ilde bilgisayar başına 1 ekşi stil içeren akıcı tanıtımlar 50.900 adet kampanya şişe yapıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER