© Baykuş Haber

Çocuklar eski oyunlarla eğlendi

UZUNDERE İLÇESİNDE HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRENCİLERİ TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞINDAN UZAKLAŞTIRMAK İÇİN SOKAK OYUNLARI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Erzurum'un Uzundere ilçesinde, hayat boyu öğrenme programı kapsamında düzenlenen etkinliklerle öğrenciler teknoloji bağımlılığından uzaklaştırılmaya çalışıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlik, unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarına odaklandı ve ilçedeki birçok öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlik sırasında öğrenciler, öğretmenlerle birlikte eski sokak oyunlarını oynayarak keyifli bir zaman geçirdi. Toplamda 13 farklı geleneksel oyun etkinliğe dahil edildi. Öğrenciler, eski oyunları öğrenip oynayarak bu deneyimi yaşadıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler.

Uzundere Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Selahattin Özkaya, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlama programı kapsamında, öğrencilerimizi teknolojiye bağımlılıktan uzaklaştırmak ve yaz tatillerini daha verimli geçirebilmelerini sağlamak amacıyla geleneksel sokak oyunları etkinliği düzenledik. Halkımızın ilgisi büyük oldu ve etkinliğimiz büyük beğeni topladı. Katkılarından dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER