© Baykuş Haber

Çocuklar ücretsiz eğlence için Keçiörene akın etti

KEÇİÖREN BELEDİYESİ BÜNYESİNDE KURBAN BAYRAMI BOYUNCA HİZMET VEREN DENİZ DÜNYASI, DOĞAL YAŞAM PARKI, ÇOCUK LUNAPARKI, TELEFERİK VE AHMET ÇALIK BUZ PATENİ PİSTİ BİNLERCE ÇOCUĞUN ÜCRETSİZ EĞLENCE MERKEZİ OLDU.

Kurban Bayramı süresince Keçiören Belediyesi'nin ücretsiz olarak sunulan hizmetler sunan tesisleri, binlerce çocuk ve ailesi için keyifli bir eğlence merkezi haline geldi. Deniz Dünyası, Doğal Yaşam Parkı, çocuk lunaparkı, teleferik ve Ahmet Çalık Buz Pateni Pisti gibi tesisler, Keçiören sakinleri ve ilçeye dışarıdan gelen aileler tarafından yoğun ilgi gördü.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, bayram boyunca bu ücretsiz tesislerin rekor düzeyde ziyaretçi ağırladığını belirtti. Altınok, "Bayram süresince Keçiören'in ve Ankara'nın dört bir yanından aileler, çocuklarıyla birlikte şehrimize gelerek ücretsiz eğlencenin tadını çıkardılar. Çocuk lunaparkı, Deniz Dünyası, Doğal Yaşam Parkı, teleferik, aqua parklar, buz pateni pisti gibi birçok tesisi binlerce çocuğumuz ziyaret etti. Çocuklarımızın Keçiören'i eğlence merkezi olarak tercih etmeleri, bizleri son derece mutlu etti" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER