© Baykuş Haber

Çocuklara özel eğlence

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen ENFEST Spor ve Eğlence Festivali, tarihi Hünkar Çayırı’nda unutulmaz anlara sahne oldu. Bu özel etkinliğe katılan çocuklar, dopdolu bir günün tadını çıkardılar.

İstanbul Rumeli Üniversitesi ile iş birliği içinde gerçekleştirilen festival, çocuklar için keyifli ve eğitici etkinliklere ev sahipliği yaptı. Festivalde Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner de bir konuşma yaparak, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün selamlarını iletti ve çocukları ve ailelerini bu özel etkinlikte ağırlamanın mutluluğunu paylaştı. Güner, çocukların daha aktif bir yaşam sürmelerini ve sosyal becerilerini geliştirmelerini desteklediklerini vurguladı. Öğretmenler ve velilerin desteğini önemsediklerini belirtti ve bu yardımları için teşekkür etti.

Festival kapsamında binicilik, paravolley, goalbol, ampute futbol, okçuluk, mas güreşi, empati parkuru, bocce, ayak bilardosu, bilimsel testler, mücadele sporları, geleneksel oyunlar gibi birçok etkinlik düzenlendi. Katılan çocuklar, eğlence dolu bir gün yaşarken, festivalde unutulmaz anılar biriktirdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER