© Baykuş Haber

Çocuklara özel eğlence

GEBZE BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ENFEST SPOR VE EĞLENCE FESTİVALİ, TARİHİ HÜNKAR ÇAYIRI’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ETKİNLİĞE KATILAN ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ.

Gebze Belediyesi tarafından organize edilen ENFEST Spor ve Eğlence Festivali, tarihi Hünkar Çayırı'nda gerçekleştirildi ve bu özel etkinlikte çocuklar unutulmaz anlar yaşadılar. Gebze Belediyesi ile İstanbul Rumeli Üniversitesi'nin işbirliğiyle düzenlenen bu festival, çocuklar için eğlenceli ve öğretici etkinliklerle dolu bir gün sunmayı amaçladı.

Festivalin açılışında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz'ün katılamadığı etkinlik için en içten selamlarını iletti ve konuşmasına başladı. Güner, "Bugün burada siz kıymetli çocuklarımızı ve değerli ailelerinizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gebze'nin en değerli varlıkları olan siz çocuklarımızın daha aktif bir yaşam sürdürebilmeleri ve sosyalleşebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bu noktada öğretmenlerimizin ve velilerimizin destekleri bizim için çok kıymetli. Bu destekleriniz için teşekkür ederim" dedi.

Festivalde binicilikten paravolley'a, goalboldan ampute futbola, okçuluktan mas güreşine, empati parkurundan bocce'ye, ayak bilardosundan bilimsel testlere kadar birçok farklı etkinlik yer aldı. Çocuklar, bu renkli etkinliklerle dolu festivalde unutulmaz bir gün yaşadılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER