© Baykuş Haber

Çocukların bayramı Hayvanat Bahçesinde

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KURBAN BAYRAMI’NDA ÖĞRENCİLERE ÇİFTE BAYRAM YAŞATACAK. KARNESİNİ GETİREN TÜM İLK, ORTA VE LİSE ÖĞRENCİLERİ BAYRAMIN 4 GÜNÜ BOYUNCA HAYVANAT BAHÇESİNİ ÜCRETSİZ GEZEBİLECEK.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nda öğrencilere keyifli bir sürpriz yaparak çifte bayram yaşatacak. Öğrencilerin yaz tatiline girişini kutlayan belediye, bu bayramda karnesini getiren tüm ilk, orta ve lise öğrencilerine bayramın 4 günü boyunca Hayvanat Bahçesi'ni ücretsiz gezebilme fırsatı sunacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere yaz tatilinin başlamasıyla birlikte teleferikle ödüllendirmişti. Şimdi ise Kurban Bayramı'nda çocukların unutulmaz bir deneyim yaşamasını hedefliyor. Bayramın 4 günü boyunca karnesini getiren tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, Hayvanat Bahçesi'ne ücretsiz olarak girebilecekler.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, geniş bir alanda 130 farklı türden binlerce hayvanı barındırıyor ve öğrencilere bu farklı hayvanları yakından gözlemleme fırsatı sunuyor. Bu güzel jestle öğrencilerin bayramı daha da özel hale getiriliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER