© Baykuş Haber

Çocukların karne hediyesi Başkan Öndeşten

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI FUAT ÖNDEŞ, YAZ TATİLİNE GİRECEK ÖĞRENCİLERİ KARNE HEDİYESİ OLARAK TİYATRO İLE BULUŞTURDU. GERMENCİKLİ ÇOCUKLAR TİYATROYA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, yaz tatili öncesi öğrencilere unutamayacakları bir hediye sunarak tiyatro ile buluşturdu. Germencikli çocuklar bu etkinliğe büyük ilgi gösterdi.

Germencik Belediyesi, çocukların eğlenceli ve öğretici etkinliklerle tatilin tadını çıkarmalarını sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Yaz tatili öncesi çocukları sevindirmek amacıyla ücretsiz bir müzikli ve danslı çocuk oyunu olan "Orman Perisi" ile çocukları buluşturdu. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in desteklediği bu etkinlik kapsamında, çocuklar hem eğlenip hem de öğrenme fırsatı buldular.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, tiyatroya olan ilgi ve katılımdan memnuniyet duyarak, ailelere teşekkür etti. Öndeş, "Yoğun bir eğitim döneminin ardından çocuklarımızın keyifli vakit geçirmeleri için hazırladığımız çocuk tiyatromuz, belediyemizin Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu Konferans Salonu'nda sahnelendi. Tüm çocuklarımıza, kıymetli velilerimize ve tiyatro sanatçılarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Ayrıca Germencik Belediyesi, çocuklar için yaz okulu etkinliklerini düzenlemeye devam ediyor. Yaz okulları 3 Temmuz'da başlayacak ve kayıtlar 1-20 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 6-12 yaş arasındaki çocuklar, kayıtlarını Germencik Belediyesi'nin ilçe merkezi ve Ortaklar Mahallesi'ndeki Kültür, Sanat ve Spor Merkezlerinde yapabilecekler. Öğrencilere futbol, voleybol, basketbol, yüzme ve jimnastik gibi alanlarda uzman antrenörler eşliğinde eğitim verilecektir. Bu etkinliklerle çocuklar hem eğlenip hem de yeni beceriler kazanacaklar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER