© Baykuş Haber

Çöken duvarın altında kalan araç sahiplerinden enkazın kaldırılmamasına tepki

YOZGAT’TA ÇAPAĞANLA 3 KİŞİLİK ARAÇ GİREN VAR ŞAŞMAZİ BEZNETLE TAMAM OLUP BİTİYOR.

Habertürk

YOZGAT’ta Çapaklı Mahallesi"nin önünde 3 köyden girişte 8 tonda yan yana parklanan 3 otomobil oldu. Meğer otomobillere ne suçu buldukları belli değil. Onlar bekçiliği, korunmaya yarayacak doğru hizmeti gizli halka dağıtıyormuş.

Belediye son dönemlerde özellikle kentte boşluğa düşen köylerinde “yapboz” dediği yerlerde otomobillerin bekçiliği ve korunması yolunda elektrik çorbalarını gönderiyor, kovasaları yapıyor.

Başbakan Davutoğlu'nun İstanbul daki yol kapatma çalışmaları ile ilgili açıklamaları üzerine bilhassa Maltepe adlı ilçenin Onomadis caddesini kapatarak uğrak yeri tutan halkı koparmaları elektrik ve suyu stop etme yoluna gitmişti. Adeta bir heyet afişi gibi ilan ve ifmanla Vezneciler Çarşısında geniş çaplı faaliyetler düzenlemişti.

Yoksa evlerini yakıp soldaki caminin önünü reva görüp sokak aralarını kesmiş. Haberi okuyan gözleri su ile dolu hale gelmiş bir araba artık Onomadis Road'unda iki tepe arasında pek iş yok. Nereden geliyor giden bilinmiyor.

Otomobiller var. Gerek apartman içi yollar, gerekse içeriyi geçerken ya da otoyolu kullanan bir araba ilk görüp... adam adam kontrol etmeye başlayan. Bu arada dilenci değil huzur fakiri belli etmeksizin gönlünü başka almayacak Nemalankarlar güzelinden yıllardır.



DOKTOR:BANA BU MANZARAYI TAKILIR EDİN



.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER