© Baykuş Haber

Colendi Sigortadan, EasyCep müşterilerine özel koruma: EasyCare

Türkiye'nin önde gelen fintek platformlarından Colendi'nin sigorta alanındaki iştiraki, Colendi Sigorta Acenteliği A.Ş. (Colendi Sigorta), AXA Sigorta ile iş birliği yaparak cep telefonu sigortası sunuyor. Bu iş birliği, teknolojinin finansal ürünlere entegre edildiği bir dönemde gerçekleşiyor. Colendi, sıfır atık konseptine odaklanarak özellikle gömülü sigorta alanında yenilikçi çözümler sunuyor. Colendi Sigorta, Türkiye'nin lider yenilenmiş telefon sağlayıcılarından EasyCep müşterilerine özel AXA Sigorta iş birliği ile sigorta paketleri oluşturdu.

EasyCep müşterileri, telefonlarını olası risklere karşı kolayca sigortalayabilmesi için EasyCare sigorta paketlerinden yararlanabiliyor. Yenilenmiş telefon satın almak isteyen kullanıcılar, web sitesi üzerinden telefonlarına özel sigorta paketini ekleyebiliyorlar. Ayrıca mağazalarda alışveriş yapan tüketiciler, mevcut telefonları için de koruma paketleri satın alabiliyorlar.

Colendi Sigorta Müdürü Buğra Karamanoğlu, iş birliği ile tüketicilere yenilikçi ve sorunsuz bir sigorta deneyimi sunduklarını belirtti. Bu iş birliği ile Türkiye'deki liderlik hedeflerine doğru ilerlediklerini ifade etti.

EasyCep CEO'su Mehmet Akif Özdemir, EasyCare paketleri ile müşterilerine bütünsel çözümler sunmanın önemine vurgu yaptı. Stratejileri doğrultusunda müşteri ihtiyaçlarını kapsamaya ve hizmetlerini çeşitlendirmeye devam edeceklerini söyledi.

EasyCare sigorta paketleri, kullanıcıların telefon alışverişleri sırasında ek bir ödeme veya işlem yapmadan kolayca sigortalayabilecekleri bir altyapı sunuyor. Bu paketler telefonları ekran kırılması, sıvı teması, voltaj değişikliği, çalınma, kaza sonucu hasarlar ve hatalı aksesuar kullanımına karşı koruyor. Müşteriler, sigorta ödemelerini telefon alışverişleriyle birlikte kolayca gerçekleştirebiliyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER