© Baykuş Haber

Çorumda otomobil takla attı: 3 yaralı

ÇORUM’UN SUNGURLU DİNLENME TESİSİNDEN ÇIKAN KAMYONA ÇARPMAMAK İÇİN MANEVRA YAPAN OTOMOBİL KALDIRIMA ÇARPTI. TAKLA ATAN OTOMOBİLDE BULUNAN 3 KİŞİ YARALANDI.

Çorum'un Sungurlu ilçesindeki dinlenme tesisinde meydana gelen olayda, bir otomobilin kamyona çarpmamak için yaptığı manevra sonucu kaldırıma çarpması ve takla atması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza, Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 5. kilometresinde gerçekleşti. Olayı özetlemek gerekirse:

Sungurlu'dan Ankara istikametine giden Mehmet Y. yönetimindeki 61 OF 0643 plakalı otomobil, bir dinlenme tesisinden ani bir şekilde çıkan kamyona çarpmamak için sürücü tarafından yapılan manevra sonucu kontrolden çıktı. Otomobil, yolun kenarındaki kaldırıma çarpıp takla atarak devrildi. Sürücü Mehmet Y. kaza sonrasında yara almadan kurtulurken, otomobilde bulunan Necati B., Elmas Büşra Y. ve Sevil Y. ise yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların hemen ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındılar.

Bu kaza, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde dinlenme tesisinden çıkan kamyonun fark edildiği an sürücünün yaptığı manevra sonrasında otomobilin savrulduğu ve kaldırıma çarptıktan sonra takla attığı görülüyor.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER