© Baykuş Haber

Çoruminia, şiir dolu bir geceye ev sahipliği yaptı

ŞEHİR DEFTERİ DERGİSİ, "GÜNDÖNÜMÜ" ŞİİR AKŞAMI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Çorum Belediyesi'nin kültür belediyeciliği alanında gerçekleştirdiği projelerden biri olan "Şehir Defteri" dergisi, Çorum'un edebiyat ve sanat dünyasına önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Bu dergi, son 4 yılda 13 sayı yayınlayarak edebiyat ve sanatseverlerin beğenisini kazanmayı başardı. Ayrıca, dergi şiir geceleri düzenleyerek sözü sesin ahengiyle buluşturuyor.

"Şehir Defteri" dergisi, son olarak "Gündönümü" adlı şiir akşamı etkinliği düzenledi. Bu etkinlik, Çorum'un kültürel zenginliğini yansıttı ve şiir severlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Çorumlu 15 değerli şair, canlı müzik eşliğinde kendi şiirlerini seslendirdi. Etkinlik ayrıca Çorum Web TV tarafından canlı olarak yayınlandı.

Etkinliğe, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Anayasa Mahkemesi Üyesi Kenan Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve birçok şiir sever katıldı. Programda, Anayasa Mahkemesi Üyesi Kenan Yaşar ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da kendi şiirlerini seslendirdi. Şairlerin özgün şiirleri, dinleyenlerden büyük beğeni topladı.

Gecenin sonunda konuşan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çoruminia'nın böylesi güzel bir programa ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirterek, Çorum'un kültürel hayatına katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER