© Baykuş Haber

Çorumlu öğrenciler kodlama yarışmasında Türkiye 2ncisi oldu

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNİ KAPSAYAN İKİ AŞAMALI MATEMATİK TEMALI BLOK TABANLI KODLAMA YARIŞMASI'NDA OĞUZLAR ORTAOKULU TAKIM HALİNDE İKİNCİ OLDU

Afyonkarahisar Kendin Yap Atölyesi tarafından düzenlenen matematik temalı blok tabanlı kodlama yarışmasında, Çorum'un temsilcisi Oğuzlar Ortaokulu büyük bir başarı elde etti. İlkokul ve ortaokul öğrencilerini kapsayan bu iki aşamalı yarışmada, Oğuzlar Ortaokulu öğrenci takımı ikinci sırayı kazandı.

Ortaokul kategorisinde yarışan Oğuzlar Ortaokulu öğrencileri, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Çağla Şirvan Kara danışmanlığında çalışarak bu başarıya imza attılar. Mustafa Muhammet Sevindik, Utku Çörekçi ve Berat Yılmaz'dan oluşan öğrenci takımı Türkiye genelinde 2. sırayı elde etti.

Yarışma sonucunda derece elde eden öğrenciler, bu başarılarını Okul Müdürü Ahmet Gümüş ve Danışman Öğretmen Çağla Şirvan Kara ile paylaşmak üzere Oğuzlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu'nu ziyaret etti. Atcıoğlu, öğrencilere ödüllerini takdim ederek, öğrenci ve öğretmenleri kutladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER