© Baykuş Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni dönemin ilk AK Parti Grup toplantısında bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan, muhalefetin faaliyetlerine rağmen hükümetin işine odaklanmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Nasıl onlar kavga gürültü ile vakit öldürürken biz eser zincirimize yenilerini eklemişsek önümüzdeki 5 sene boyunca yine aşkla, heyecanımızla, hiç bir şey kaybetmeden milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz." dedi.

Erdoğan, Türkiye'nin 85 milyon vatandaşının hak ettiği payı almasını temin edeceklerini belirterek ekonomi yönetimlerinin çok ağır sorumluluklar taşıdığını ifade etti. Ayrıca, asgari ücreti yükselttiklerini ve çalışanların refah artışından faydalanmalarını sağlayacaklarını söyledi. Seçim döneminde açıkladıkları memur maaşlarına ilişkin sözlerini de yerine getireceklerini açıkladı.

Erdoğan, yeni anayasa hazırlığına da vurgu yaparak Türkiye'nin mevcut anayasasından kurtarılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, 8 ay sonra yapılacak olan mahalli idareler seçimine odaklandıklarını ve büyükşehirlerde daha fazla çalışacaklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER