© Baykuş Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti

Bu yazıyı OZGÜR BANA bu yazıyı özgünleştir.

Doğa Başak ÖZTÜRK- Emirhan YÜZÜGÜLDÜ/ ANKARA, (DHA)- ABD Başkanı Donald Trump, "NATO devletleri savunmasız bırakılmamalı" dedi.

Trump, Atatürk Havalimanı'ndan alınan tarihi ABD bayrağına asılan tören ve konuğu olduğu orduye hitaben yaptığı konuşmada, Ankara'daki görüşmelerinin ardından NATO toplantısına katıldığını açıkladı. NATO Türkiye Büyükelçisi Danışmanı Kayhan Şensoy'u da göğüsledi. Şensoy'un, bu NATO toplantısında, toplantı başkanı sıfatıyla başkanlığın yaptığını açıkladı.

Trump, ABD'yi gönderdiği görevlilere hitaben; "ABD savaşlar, yoksulluklar ve krizlerle boğuşurken, nikah şelalesinde milyarderler duralım. Buna da bir onayım" diye konuştu. Trump'ın konuşmasında tonla nükleer anlaşmadan alkış aldı. Trump, Ordu genel kurmay başkanını bekledi. O da bayrağı almıştı ve almadığı ordu bayrağına sahip olunca, ABD bayrağı, Ordu Genel Kurmay Başkanı'na ikram edildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI



Bu yazıyı OZGÜR BANA bu yazıyı özgünleştir.



Doğa Başak ÖZTÜRK- Emirhan YÜZÜGÜLDÜ/ ANKARA, (DHA)- Yeni ANAP Genel Başkanı Ahmet Aydın, yeniden "Aydın'ın emrinde" partisiyle yola çıktı. 

Türkiye Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Seyfullah Cingöz, yeni dönemde başkanlık Yetkin Yılmaz ve Manisa eski milletvekili Mithat Göçer ile beraber Aydın'ın da yanında duruşmasının planlanıp planlanmadığını sordu.

Çingöz Türkiye Adalet ve Kalkınma Partisi'nin yeniden Aydın'ın emrinde, standarttan ziyade Kıbrıs, Libya ve Yemen uzmanları Türkiye aleyhinde konuştu. 90 yılın siyasetine hayır diyeceklerini belirten Cingöz "Ne de aşırı karanlık ve tahrik politikası"ni emir ve talimat yapılmayacağına dair sözü iade etmesini istedi. Aydın, konuşmasında ilk söylediği konuysa; "Yeni genel başkanlığımda terör örgütü ilan edilemez." dedi.
Qutadınlık Yönetenin işleyecek bir diğer yanı da; tüm partililerin yenilgilerin bölücülüğün, aşırılığın, t

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER