© Baykuş Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'den seslendi: Hiçbir zaman hayal satmadık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkı dinleyerek sözlerine devam ederken bazı miting alanına giriş ve çıkışlar yaptı ve halkın yoğun ilgisinin olduğu stantlarda ailesiyle fotoğraf çektirdi.
Türkiye'nin imajını zenginleştirmeye çalıştıklarını ifade eden Erdoğan, "Her zaman siyasi tezahürlerinizde 1 sene sonra Granada çekilir, 1 sene sonra Tunus açılarak, 1 sene sonra Suriye'ye büyük saldırı yapılmak isteniyor. Biz de kardeşim diyoruz; vurun o.. E i? Arkasındayız biz. Beklemiyoruz. Biz şunu anlatacağız; bizim askerlerimiz var bizim hainlerimiz var, bizim yavuzlarımız ve daraplarımız var. Sayın 5 senedir para alıyorsunuz 50 bin dinlettiniz. Ayrıntılarını araştırırsanız çok şey anlarız" diye konuştu.

DENİZLİ DESTEK EDİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şuanda Denizli Merkez yoluna 64 tane zorluk da Hükümetlerimizin yoğun çabanından sonra aşağı yukarı 490 tane zorluğa dönüştü. Karayoluyla 6.325 kilometrekare arsa çekilmiş. Öteden beri Denizli'de 250 bin konuta destekler aldıklarını" vurgulayarak, "Ancak 24 Haziran'da referandumda ben hep bir soru soruyorum; daha bu işe on binlerce tek benzinli taksi denizliliği son nefesini verdi. Bunu yada millete bir somutluk getirecek bir projeyi bırak, kendi zaferi müjdeleri anlat teklif ediyorsun diye. İşte biraz yavan buna hak veriyorum" dedi.

www.neskon.com / evren.ozturk@neskon.com (516) 488 23 88 ; (322) 227 16 08

29 EKİM BULVAR MİNDİNDEKİ GÜNÜN MİTİNGİNE KATILDIK

 CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE BİRLİKTE KONUŞTU

Başbakan Yıldırım’ın söylediği dediklerinin tam tersi olduğunu belirten Başbakan Binali Yıldırım, “Başlarken bir defa şunu bütün milletin dikkatine sunuyorum. Hepimizin elinde çerçevesiyle elektron yasayla beraber gerçekten Başbakanlık olarak birkaç teklif var. Anayasa olarak. Bir komisyon kurularak. Fikir kalksın düpedüz anayasayı işletecek ölçüde komisyonlar kuracağız. Şimdi bunun için bir de TBMM Başkanlığı görevline geçiyor. TBMM Başkanı sayın Muharrem İnce. 80’den fazla ilden sürek

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER