© Baykuş Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sözde milletvekili ama terörist müsveddesi

Kaan ULU/ANKARA, (DHA)-CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni (TSK) hedef alan sözleri nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan CHP’li Sezgin Tanrıkulu’yla ilgili, ”Sözde milletvekili ama terörist müsveddesi. Benim kahraman askerime, Mehmetçiğime nasıl laflar atıyor, nasıl hakaretler ediyor. Bunlara gereken dersi devlet olarak da yargı olarak da bizim verme mükellefiyetimiz var” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında başlatılan soruşturma ile ilgili olarak, "Sözde milletvekili ama terörist müsveddesi. Benim kahraman askerime, Mehmetçiğime nasıl laflar atıyor, nasıl hakaretler ediyor. Bunlara gereken dersi devlet olarak da yargı olarak da bizim verme mükellefiyetimiz var" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, '108'inci Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni'nde yaptığı konuşmada, yeni kaymakamlara başarılar dileyerek, devlet memurlarının önemini vurguladı. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılını kutladığını ve bu yıl boyunca birçok etkinlikle bu önemli tarihi coşkuyla kutlayacaklarını belirtti. Türkiye'nin geleceğine dair umutlarını paylaştı ve "Türkiye Yüzyılı" vizyonunun inşasının kimseye engel olamayacağını söyledi. Ayrıca, bazı kişilerin bu vizyona karşı rahatsızlık duyduğunu ve demokratik haklara verilen değeri sorguladığını ifade etti.

Bu açıklamalar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na yönelik sert eleştirilerini içeren bir haberin özgünleştirilmiş halidir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER