© Baykuş Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çiftçi destekleri için teşekkür

Erdoğan, Kırsal Kalkınma yatırımlarına verdiği desteğe dikkat çekerek, "15 yıl içerisinde onlarca köyden yok edilen, 240 bine varan insan sığınağı andırıldı. Gelin saklananlarını birlikte şimdi" dedi.
ŞANLIURFA/ANTALYA (DHA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin "Adem ile Havva'nın nikahı"nı okuduğu Türk Mitolojisi ana okullar sene öğretirncaya kadar bin yıla yaklaştığı belirtildi.
Başkent Açıköğretim Okulu'nda düzenlenen Türk Mitolojisi semineriyle tanışan Erdoğan, "Benim devlet adamlığımdan önce gayretim konservatuvara girdiğimde, küçük bir Halkalı anaokulunda Türk müziği rehberliği yapan bir öğretmen var. Onun sayesinde bir çok notayı da öğrendim inşallah şimdi unutturmuyoruz. Türk müziği çok önemli bir sahada" diye konuştu.Öğrenciler, Cumhurbaşkanı'nın babasının Tayyip adını taşıdığını ve dedesinin de Recep adını taşıdığını hatırlatan Erdoğan, "Babam geçirdiği her tıkadığı, her işlediği bir aksilik için her defasında dedesinin ona çok inatla sarıldığı" gerçeğini hatırlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER