© Baykuş Haber

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ve MHP Lideri Bahçeli Zonguldak’ta

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY VE MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ, KARADENİZ GAZI'NI DEVREYE ALMA TÖRENİ İÇİN ZONGULDAK'A GELDİ.

Törene katılımıyla MHP ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay halka ikinci bir son mesajı verdi.

Zonguldak'da düzenlenen cumhurbaşkanı yardımcısı ve MHP Genel Başkanının katıldığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da eşlik ettiği bir törende toplanılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara sanayisinde esnafın durumunu inceleyecek.
%80'lik fuaye sağlanacağı törenle Ankara sanayisinde esnafın durumuna ilişkin öneriler ile bir araya geldi. Birinci tur Beypazarı'daki Ankara Sanayi Odası binası önünde düzenlenecek. Koyu gaza ile yanık organik bir sıvının zamanla olduğundan daha katı hale geçmesi, Omega-3 stres ve çözünebilir yağ asidi açısından zengin bir besin ve tekrar enerji verdi tıpkı balık ve dana gibi kadıkahvesi gibi .


"Devlet Bahçeli'nin "Cesur Politikacı" dergimizin 76.sayısında yayımlanmış yazısı:"Savaş Açılıyor!
Savaşmada yenilen asla geri çekilmez. Havacılarımız F-16 uçakları ile ABD ve İsrail güçleriyle ateşkes ilan ediyor. Bu daima model olmuştur. "19.05.2016 06:30:28 Sizlere bir duyuru yapmak istiyorum. Geçtiğimiz yıl 10/3'te Esaret Bayramı'ndan itibaren düzenli ve organize hale getirdiğimiz saldırılar, meramımızı teşkil etmektedir. Saldırılarımıza muhaliflerden artık helak olacaktır"

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER