© Baykuş Haber

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kahramanmaraş’ta deprem konutlarının inşaatını inceledi

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- CUMHURBAŞKANI Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kahramanmaraş’ta TOKİ tarafından depremzedeler için yapılan konutların inşaatında incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kahramanmaraş'ı ziyaret etti ve burada TOKİ tarafından depremzedeler için inşa edilen konutların inşaatını inceledi.

Yılmaz, ziyaretlerine AK Parti İl Başkanlığı'nda başladı ve partililere bayramlarını kutlayarak konuşma yaptı. Daha sonra Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, milletvekilleri ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile birlikte Dulkadiroğlu ilçesinin Akyar Mahallesi'nde depremzedelere teslim edilecek konutların inşaatını ziyaret etti.

862 konut ve 5 dükkandan oluşan ticaret merkezinin yer aldığı toplu konut projesinin inşaatında tamamlanan bir daireyi gezen Yılmaz, konutların sağlam bir şekilde inşa edildiğini belirtti. Yılmaz ayrıca, TOKİ'nin depreme dayanıklı konutlar inşa etme çabalarının gelecekteki afetlere karşı dirençli bir şekilde konutlar sağlamak amacıyla olduğunu vurguladı.

Cevdet Yılmaz, deprem sonrası yaşanan zorluklara rağmen devletin ve milletin el ele vererek bu zorluğun üstesinden geleceğine inandığını söyledi. Bu tür afetlerin milleti sınavdan geçirdiğini ancak devlet ve milletin birlikte bu sınavı geçeceğine olan inancını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER